El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent, Beniarrés i Agullent participaran al Certamen d'Interpretació de Música Festera de l'ASJ

Moment del sorteig / ASJ - Estudios cyan

El dissabte 5 d'octubre en el Teatre Calderón se celebrarà el certamen

La Unió Artística Musical d'Ontinyent, la Unió Musical de Beniarrés i l'Agrupació Musical d'Agullent seran les bandes participants en el Certament d'Interpretació de Música Festera - Premis Sant Jordi. Les bandes que s'havien presentat i han quedat fora són el Centre Artístic Musical de Pedreguer i la Banda Artístico-Cultural de Montaverner. La de Pedreguer ha quedat com a reserva.

El Certamen d'Interpretació de Música Festera - Premis Sant Jordi, organitzat per l'Associació Sant Jordi (ASJ), comença a consolidar-se amb la tercera edició. El Casal ha acollit el sorteig de les 3 bandes que participaran en el certamen que tindrà lloc al Teatre Calderón el  dissabte 5 d'octubre.

'L'ambaixador', del compositor Amando Blanquer, serà la peça obligatòria que s'haurà de interpretar. En el sorteig han estat presents representants de les 5 entitat musicals, membres de la comissió coordinadora del certamen, el Vocal responsable de certàmens de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Alfonso; i el President de l'Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina.