El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent, Bocairent i l'Olleria, units per optar a ajudes per a les empreses de la zona

  • COEVAL recolza absolutament aquestes sinergies que repercutiran directament en millores i ajudes per a empreses i persones treballadores.

La unió fa la força. Missatge clar en clau comarcal dels consistoris d'Ontinyent, Bocairent i l’Olleria, que han comparegut conjuntament amb els seus alcaldes al capdavant per anunciar que optaran de manera conjunta a ajudes que convoquen les administracions dirigides a les empreses. El matrimoni té la benedicció de la patronal COEVAL.

L'acord entre els tres ajuntaments es troba en el marc del Projecte de Transformació Empresarial (PTE) comú posat en marxa en 2020 per a millorar la competitivitat de les empreses.


El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Ontinyent, Juan Pablo Úbeda, qualificava aquesta unió com “la mostra de la voluntat dels ajuntaments implicats de continuar creant sinergies que redunden en un benefici de la ciutadania, i en aquest cas en aspectes tan importants com l'aposta per l'ocupació de qualitat a través de la col·laboració públic-privada, amb accions que fomenten el reciclatge continu del personal, la responsabilitat social i l'intercanvi d'experiències".


El projecte compta amb la col·laboració de COEVAL (Confederació Empresarial de La Vall d'Albaida) i serà possible perquè els tres municipis posaran en comú un marc regulador per llançar ajudes municipals enfocades a matèries en les quals empresarialment ja es treballa de manera activa i amb objectius clars.


Úbeda insisteix que l'Ajuntament ontinyentí fa una aposta decidida per la indústria i han tornat a demanar ajudes per als polígons de la localitat.