El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent celebrarà amb música en directe a La Vila el Dia Mundial del Turisme

Cartell de la programació.
  • Ontinyent participarà a la Fira de les Comarques que es celebrarà entre el 24 i el 26 de setembre a la plaça de l'Ajuntament de València.

Sayo Gandía anima a passejar pel barri declarat Conjunt Històric Artístic i gaudir de tres actuacions musicals de diferents estils.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat per al proper diumenge un matí de música en directe al barri de La Vila per celebrar el “Dia Mundial del Turisme”. A aquesta jornada hi ha prevista des de les 10:30 hores una visita guiada amb música però les places oferides van ser esgotades ràpidament.

La regidora de Turisme, Sayo Gandía, explicava que des del consistori han volgut estendre al públic l’experiència de visitar La Vila acompanyats de música en directe. Per tant, a les 11:00h i per diverses parts del barri, es comptarà amb els espectacles musicals “Un passeig per l’òpera” amb el tenor José Luis Castells i el pianista José Madrid; “La percusió al voltant del món”, amb el vibràfon i multipercussió Sisco Aparici i Juanjo Llopico a la marimba i multipercussió; i “Aires Flamencs-La Malquerida” amb la cantaora Isabel Julve i el guitarrista Jaime Puerto.

La regidora animava a la població tant d’Ontinyent com de les ciutats veïnes a acudir i “gaudir dels atractius del barri”, declarat Conjunt Històric Artístic i posseïdor d’un dels conjunts medievals valencians més representatius.

Per altra banda, Ontinyent també participarà en la Fira de les Comarques de la Diputació de València que es celebrarà entre el 24 i el 26 de setembre a la plaça de l'Ajuntament de València. El certamen comptarà amb 85 expositors amb productes i destinacions turístiques de les comarques valencianes; i Ontinyent participarà de les actuacions previstes a l’escenari habilitat en aquest espai, amb una mostra de música tradicional de la Colla el Regall i el Grup de Danses d’Ontinyent el dissabte 25 a les 11:00h.