El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent crea 7 llocs de treball amb una subvenció del programa Emcorp

Les persones seran contractades gràcies a una subvenció de 92.012 EMCORP.
  • En concret, es tracta de tres oficials d’obra, 1 oficial pintor, una conserge, una ajudant de biblioteca i un tècnic Medi Ambient.
  • Aquests llocs de treball, a jornada completa, tindran una durada de sis mesos.

Des de l'Ajuntament d'Ontinyent s'ha decidit destinar aquesta subvenció a reforçar, durant sis mesos, els departaments de Serveis Municipals, Biblioteca, Medi Ambient i la consergeria.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a la contractació de 7 persones desocupades d’almenys 30 anys, contractades amb una subvenció de 92.012 EMCORP de la Generalitat Valenciana.

En concret, es tracta de tres oficials d’obra, 1 oficial pintor, una conserge, una ajudant de biblioteca i un tècnic Medi Ambient que treballaran a jornada completa per a un període de 6 mesos, i que prèviament estaven inscrits com a demandants d’ocupació als espais LABORA, des d’on s’ha dut a terme la selecció.

La regidora de Personal, Natàlia Enguix, destacava que aquestes incorporacions al personal “ens permetran reforçar l’atenció a diversos departaments, per tal de seguir oferint el millor servei possible a la ciutadania, sempre oferint unes condicions laborals dignes”, manifestava.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, incidia en el fet que aquest pla “continua amb la línia del Govern d’Ontinyent d’impuls a la creació de llocs de treball tant aprofitant els plans d’altres administracions com amb els plans propis municipals. Aquests programes no són la panacea, però ajuden a millorar la situació de moltes famílies, i als últims 4 anys més de 300 persones s’han pogut beneficiar de manera directa”, recordava.