El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’homenatge al fester absent obri els festejos extraordinaris a Ontinyent

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde Jorge Rodríguez i la regidora de Festes, Àngels Muñoz.
  • El divendres 20 d'agost, a partir de les 20.00 hores, tindrà lloc el Concert Extraordinari de Música Festera a l'Estadi Municipal El Clariano.
  • El Santíssim Crist de l'Agonia serà traslladat el pròxim dissabte 21 d'agost a partir de les 19.00 hores.

L’acte que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 22:00h dona inici als actes que la Societat de Festers ha programat per recordar la Setmana Gran de Festes de moros i cristians, que no s’ha pogut celebrar a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

Des de la Societat de Festers, Vicent Pla, explicava que "la pandèmia de la Covid-19 ens ha impedit celebrar les festes i un acte tan important i significatiu per a nosaltres com és l’Esmorzar de la Llàgrima, però era molt important acomiadar als festers que ens van deixar durant 2020 i 2021".

Cal recordar que la resta d’actes programats són el Concert Extraordinari de Música Festera previst el divendres 20 d’agost a partir de les 20:00h a l’Estadi Municipal El Clariano; el trasllat extraordinari del Santíssim Crist de l’Agonia el pròxim 21 d’agost a partir de les 19:00h i la Missa Solemne a la reial parròquia de Sant Carles el diumenge 22 d’agost a les 11:30h.