El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent dóna la benvinguda a "Ontibici" amb una bicicletada

Cartell de la bicicletada
  • L’activitat està programada per a este divendres 23 d’abril a partir de les 18:30h

L’activitat prevista per aquest divendres 23 a partir de les 18:30h iniciarà el seu recorregut a l’aparcament de Paduana.

L’Ajuntament d’Ontinyent i el col·lectiu Ontinyent en bici donen la benvinguda al servei de préstec de bicicletes elèctriques amb una "Bicicletada", coincidint en el primer mes de posada en marxa del servei. L’activitat està programada per a este divendres 23 d’abril a partir de les 18:30h i encetarà el seu recorregut des de l’estació fixa situada a l’aparcament de Paduana.

La "bicicletada" recorrerà gran part de la ciutat passant per Carrer Alcalde Paco Montés, Conservatori, Avinguda Almansa i Carrer Magdalena. El mapa complet del recorregut es pot consultar a les xarxes municipals, així com a la web municipal www.ontinyent.es

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, animava a la ciutadania a participar en una activitat bé siga utilitzant les bicicletes elèctriques d’Ontibici o la bicicleta de cadascú "en una activitat saludable, divertida i respectuosa amb el medi ambient".