El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘Ontinyent és més’, la nova campanya comercial amb quatre rutes que sortejarà 4.000 euros

Presentació de la campanya. Autora: Sonia Pla
  • Les 4 rutes són: bellesa i salut; llar i serveis; gastronomia i oci; i moda i complements.
  • Se sortejaran 20 premis de 200 euros.

Aquesta iniciativa, que estarà en funcionament del 10 al 30 de maig, sortejarà un total de 20 premis de 200 euros cadascun.

Aquest dimarts s’ha presentat la primera campanya de dinamització del comerç, els serveis i l’hostaleria de la ciutat d’Ontinyent d’aquest 2021, la qual porta el nom ‘Ontinyent és més’. Aquesta estarà en funcionament entre el 10 i el 30 de maig i estarà formada per quatre rutes diferenciades: bellesa i salut; llar i serveis; gastronomia i oci; i moda i complements.

Des del la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent han informat que “el que hem volgut amb aquesta campanya és continuar posant en valor aquests sectors a Ontinyent que, com sempre hem reivindicat, són sectors amb qualitat i diversitat que formen part de l’economia local”. Però a banda de ser una campanya de promoció, també es fa per a premiar la fidelitat de la ciutadania que durant enguany han apostat pels sectors locals, motiu pel que se sortejaran 4.000 euros entre la clientela, un total de 20 premis de 200 euros que s’hauran de consumir entre els 222 establiments i locals que formen part d’'Ontinyent és més’.

La mecànica per a participar serà molt fàcil. Ja s’ha habilitat la web de la campanya a través de la que tota persona interessada haurà de registrar les seues dades persones i els tiquets de les compres superiors a 20 euros en establiments de comerç i serveis, i les compres superiors a 10 euros en locals de gastronomia. Una vegada finalitze la campanya, el dia 31 de maig es realitzarà el sorteig, del qual eixiran els 20 premiats”, ha explicat Juan Pablo Úbeda, regidor de Promoció Econòmica. A més, en la web es pot consultar tot el llistat de locals, comerços i establiments que participen en la campanya.

La presentació de la campanya ha comptat també amb la presència dels representants de les associacions de comerç i serveis participants en la iniciativa: l’Associació Comerciants de Sant Rafel (Jordi Vidal), SOC Ontinyent (Marisa Bernabeu), Comerç In (Ana Ferrero), i Ahval (Jordi Martínez). Tots ells han valorat positivament la iniciativa que, en paraules d’Ana Ferrero “ve a recollir tota classe de consumidor que hi ha a Ontinyent i a la comarca i, a més, ara és un moment clau per posar en escena el xicotet teixit d’Ontinyent”. “Convidem a la població ontinyentina i a la gent de fora a què gaudisquen de tots els sectors que envolten la campanya.