El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent fa una crida a la joventut a participar en el Fòrum Jove

El fòrum tindrà lloc aquest divendres.
  • L'activitat tindrà lloc aquest divendres a la UNED.
  • Per a participar al debat s'ha d'inscriure's prèviament

Aquest fòrum, dirigit a menors de 30 anys, té la finalitat de donar veu a la joventut en la presa de decisions importants per a temes que els perjudiquen.

L'Oficina Jove de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament, amb la col·laboració del Consell Local de la Joventut d'Ontinyent (CLJO), ha organitzat, per segon any consecutiu, un Fòrum Jove. El debat tindrà lloc aquesta vesprada de divendres, a les 19.00 hores, a l'aula 101 de la UNED, ubicat al barri de Sant Rafel.

Tota persona interessada a voler participar en el fòrum s'ha d'inscriure prèviament i ho pot fer a través de tres vies: presencialment a l'Oficina Jove o al Consell Local de la Joventut; a través dels telèfons 600 838 350 o 621 251 761; o mitjançant els correus joventut@ontinyent.es o conseljoventut@gmail.com.

La finalitat d'aquest fòrum és debatre, reflexionar i conversar sobre la situació de la joventut a Ontinyent. Amb aquesta iniciativa el que es vol és donar veu a cada jove, ja que tant des del CLJO com des de l'Oficina Jove consideren que és important per a continuar treballant per un Ontinyent jove i participatiu.

A més, junt a aquest Fòrum Jove, l'Oficina Jove també ha organitzat altres activitats per a la joventut de cara als mesos de primavera i estiu, com el taller de Fotografia del passat dissabte o una activitat de trekking aquàtic per al pròxim dissabte, la qual es farà al Pou Clar.