El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent Negre ajorna la sisena edició fins que millore la situació pandèmica

Juli Alandes, en la presentació del seu llibre Caça Major a càrrec de Vicki Piqueras
  • Presentació de llibres, col·loquis i cinema entre altres, converteixen a Ontinyent en la capital negra durant quinze dies

Ontinyent Negre ha ajornat totes les activitats previstes per a la celebració de 2021 fixades en un principi per a la primera quinzena de març.

Les restriccions i la situació pandèmica ha obligat a buscar una nova data per a la celebració de la sisena edició la qual encara no té una quinzena clara la qual dependrà de l'evolució de la crisi ocasionada per la COVID-19.
Una cita cultural  que inclou activitats d'allò més variades, amb presentacions de novel·les, col·loquis amb els seus respectius autors, visites guiades pels escenaris dels crims que han tingut lloc a Ontinyent, premis i fins i tot, cinema. Durant el primer lustre de vida d'Ontinyent Negre han passat noms tan coneguts com Victor del Árbol, Marta Robles o Carlos Zanón.
Des de l'organització recalquen que ho tenen tot preparat, autors, pel·lícules, etc, però no volen pronunciar-se sobre una data concreta fins que la situació no amaine una miqueta i puga dur-se a terme amb total seguretat i respectant les mesures sanitàries adients.