El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent omplirà la Pasqua amb futbol de formació

El Campus de la Febo suplirà enguany el Torneig Nacional
  • La Pasqua és aprofitada pels clubs ontinyentins per organitzar campus de formació

No ha tornat a la competició, però sí els entrenaments. Hi ha vida als dos clubs de futbol de la capital de la Vall d’Albaida que esperen amb preocupació i amb entusiasme la vegada la tornada a la competició lliguera. Mentrestant i amb mires de futur, tant el Deportivo Ontinyent com l’Ontinyent 1931 CF han organitzat dos campus de Pasqua adreçats als més joves.

Pel que fa a la FEBO, esta cita formativa ve a substituir el Torneig Nacional, tot un clàssic en les dates de Setmana Santa a la ciutat d’Ontinyent. En esta primera edició, el club ontinyentí aprofitarà el conveni que té amb el Vila-real per tenyir de groc este campus “amb banderins, pins, samarretes de jugadors del primer equip del submarí groc i moltes més coses”, tal com assegura el Director Esportiu de l’Escola, Pascual Donat.

La inscripció de la Febo ja està oberta i acollirà al voltant de 80 joves els propers 6, 7, 8, 9 i 10 del pròxim mes d’abril als Camps de La Puríssima. Una xifra de participants limitada per les rigoroses mesures de seguretat, el que ha provocat l’ampliació de  l’horari del Campus, per facilitar l’accés a les instal·lacions, i que serà des de les 9:15 fins a les 13:15.

Un Campus tindrà a l’ontinyentí Miguel Gandia com a director, compartint el comandament amb el Director Esportiu de  l’Escola, Pascual Donat i el Director Tècnic Nacho Cantó.

L’ingrés de la inscripció és de 70€ i s’ha de fer al compte ES17 2045 6001 5630 0055 7586 de Caixa Ontinyent, i la data límit és el 21 de març.

Jornades de Tecnificació de l'Ontinyent 1931

Per la seua part, l’Ontinyent 1931 CF també ha anunciat una nova edició de les Jornades de Tecnificació que tindran lloc durant el període de Pasqua, concretament els dies 6, 7, 8 i 9 d'abril en horari de 9:30 a 13:00. Segons comenten des del club ontinyentí esta cita estarà impartida per ‘part d'esportistes de referència, que participen en el primer equip, així com tècnics titulats’. El preu és de 50 euros i inclou un regal. Les inscripcions es poden realitzar des del 10 de març fins al 26 de març a les oficines de l'Estadi Municipal El Clariano (porta al fons del passadís inferior de tribuna) en horari de 10:30 a 12:00 els dimecres i divendres, i de 18:30 a 20:00 els dilluns i dimecres.