El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent posa en escena a 4 espais urbans l’espectacle de dansa "InSOStenible"

L'espectacle se celebrarà a quatre llocs diferents.
  • L'espectacle tindrà lloc aquest dissabte, 12 de juny.

Aquesta activitat té la finalitat de conscienciar a la ciutadania sobre el canvi climàtic a través de la dansa.

Un total de 4 espais urbans oberts d’Ontinyent acolliran aquest dissabte, 12 de juny, l’espectacle de dansa "InSOStenible”, l’activitat organitzada per la regidoria de Sostenibilitat per conscienciar a la ciutadania sobre el canvi climàtic, que va ser ajornat la setmana passada degut al mal oratge.

La plaça de la Concepció, la plaça de Sant Domingo, el carrer de Pintor Segrelles junt al Centre Comercial El Teler i la plaça Major són els llocs escollits per acollir l’espectacle, en sessions a les 19:30 i les 20:00 hores. “InSOStenible” comptarà amb la participació de l’Associació de Dansa Òpera i la col·laboració de l’empresa Reciclatges Guerola, que ha cedit bales de material reciclat de grans dimensions per formar part de la posada en escena. L’espectacle també comptarà amb 3.000 flors de plàstic elaborades per escolars de la ciutat baix la coordinació de l’Associació de Dansa Òpera.

Des de la Regidoria de Sostenibilitat s’ha destacat “la importància de sensibilitzar de manera amable i atractiva a la ciutadania sobre la necessitat de  reduir la generació de residus i de separar-los en origen, amb un espectacle d’allò més original que fa una crida a la corresponsabilitat ciutadana en un assumpte que ens afecta no sols a nosaltres sinó a les futures generacions. Activitat com aquestes, a més, també ens serveixen per donar suport a l’activitat d’entitats culturals que han passat dificultats en la pandèmia, com és el cas de l’Associació Dansa Òpera”.