El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent programa un segon concert de “ZOO” després de vendre totes les entrades en un dia

La Regidora de Festes, Ángels Muñoz i el president de festers, Vicente Pla
  • L'èxit de convocatòria del grup gandienc promet un dia de festa intens a Tortosa i Delgado amb un segon concert
  • Gran resposat del públic a la oferta musical de l'Ajuntament d'Ontinyent

Els tickets per a la sessió extraordinària de les 19:00h podran comprar-se a partir d’aquest dilluns 2 d’agost a través del web www.entradasparaeventos.es

Ontinyent programa un segon concert de “ZOO” després de penjar el cartell “d’entrades esgotades” en menys de 24 hores. Aquest segon concert serà el mateix 21 d’agost a partir de les 19:00h. Amb aquesta sessió extraordinària, el grup gandienc pujarà a l’escenari de l’Esplanada de Tortosa i Delgado a les 19:00h i a les 23:00h.

La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, explicava que “estem molt contents perquè la ciutadania ha donat una resposta molt positiva, però “som conscients, perquè així ens ho han fet arribar, que hi ha molta gent que no ha pogut adquirir la seua entrada” i, per això, ens vam posar a treballar ràpidament per poder oferir un segon concert. Muñoz agraïa a “ZOO” la seua predisposició perquè “tot i l’agenda ajustada que tenen no van dubtar en acceptar aquesta segon sessió extra”.

Així, les entrades per a la sessió de les 19:00h es podran adquirir a la plataforma entradasparaeventos.es a partir d’aquest dilluns 2 d’agost. Per aquesta segona sessió es manté el preu (17euros) i  també la possibilitat d’adquirir una entrada conjunta per veure a Smoking Souls per 20 euros al mateix web. Cal recordar que el grup pegolí de rock alternatiu “Smoking Souls” actuarà dijous 19 d’agost a les 23:00 hores, a l’Esplanada de Tortosa i Delgado.

A més d’estes dues actuacions, “Ontinyent en Concert" oferirà una « Tik Tok party » per a públic adolescent a l’Esplanada de Tortosa i Delgado (dijous 19 d’agost a les 20:00 hores); l’espectacle “Con Mucho Gusto 25 años” a la Glorieta(divendres 20 a les 22:30 hores); i dues actuacions diumenge 22 a l’estacionament de la Paduana:  l’espectacle “La Rosa Encantada” per a públic familiar a les 18:00 i el musical “Como hemos cambiado” a les 22:30 hores. Des de la regidoria es recordava que tota la programació i els seus horaris estan condicionats a l’evolució de la pandèmia, a les indicacions i recomanacions que es facen des de salut pública i a l’existència o no d’un toc de queda.