El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent trasllada la fira d'automoció i de comerç als dies 23, 24 i 25 de novembre

L'acte inaugural de la Fira tindrà lloc aquest divendres 16 a partir de les 19.30 h amb la visita del president Ximo Puig, que serà rebut per l’alcalde ontinyentí, Jorge Rodríguez, a la Sala Gomis, espai adjacent al recinte firal.

La coordinació de la 600 edició de la Fira ontinyentina ha traslladat en el calendari part de la seua oferta expositiva davant de l'amenaça de pluja. No obstant aixó, els visitants podran gaudir aquest cap de setmana del 16 al 19 de les atraccions mecàniques i de les tradicionals parades de venda.

Els sorteigs de samarretes, borses d'aniversari de la fira i vals descompte per a les 3.000 degustacions previstes de "Coca de Fira" també es traslladaran al segon cap de setmana, mentre que el "Dia de la Bici" de dilluns se suspén. En aquesta primera setmana sí que es podrà gaudir d'atraccions mecàniques i llocs de venda disposats al recinte firal, que romandran a la ciutat el proper cap de setmana.

Inauguració

L'acte inaugural de la Fira tindrà lloc aquest divendres 16 a partir de les 19.30 h amb la visita del president Ximo Puig, que serà rebut per l'alcalde ontinyentí, Jorge Rodríguez, a la Sala Gomis, espai adjacent al recinte firal. En aquest espai tindrà lloc també un acte que inclourà una introducció històrica, la projecció del documental "la Coca de Fira"; una adaptació de la representació teatral de "La Fira, una història d'històries"; i un reconeixement a les persones i entitats participants al 600 aniversari.