El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ontinyent ultima el dispositiu especial de seguretat i neteja per als Festejos Extraordinaris dels propers dies

La reunió de coordinació ha tingut lloc aquest dimarts, 17 d'agost.
  • A la reunió s'ha prestat especial atenció a actes com el Trasllat Extraordinari del Crist, tant pel que fa al recorregut i modificacions del trànsit i de l’estacionament.
  • Àngels Muñoz, regidora de festes i Tradicions, fa una crida “a gaudir de les activitats d’aquests dies respectant tant la normativa anticovid com les indicacions relatives a la circulació de vianants i vehicles.

La coordinació de diverses regidories servirà per a garantir el correcte desenvolupament i atenció a les activitats municipals i les organitzades per la Societat de Festers en la que devia haver sigut la Setmana Gran de les Festes de Moros i Cristians.

L’Ajuntament d’Ontinyent prepara el dispositiu de seguretat i neteja per als propers dies dels Festejos Extraordinaris que es fan enguany en lloc de les Festes de Moros i Cristians. Aquest dimarts, 17 d'agost, ha tingut lloc una reunió de coordinació a la qual participaven els regidors i regidores de Festes, Àngels Muñoz, Parcs i Jardins i Medi Ambient, Sayo Gandia, Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i Policia Local i Seguretat, Pepe Gandia, així com representants de la Policia Nacional, Protecció Civil i tècnics municipals.

A la reunió s'ha prestat especial atenció a actes com el Trasllat Extraordinari del Crist, tant pel que fa al recorregut i modificacions del trànsit i de l’estacionament; i també altres aspectes com la dotació de contenidors mòbils en els espais de concerts, la neteja d’aquests espais, i la seguretat tant dels mateixos com dels seus voltants, amb un reforç extraordinari d’agents de la Policia Local i dels efectius de Protecció Civil.

A la reunió s’han repassat tots els actes que es portaran a terme durant estos dies, revisant els possibles problemes que poden sorgir. Àngels Muñoz feia una crida “a gaudir de les activitats d’aquests dies respectant tant la normativa anticovid com les indicacions relatives a la circulació de vianants i vehicles, a més d’una actitud cívica tant en l’ús de papereres i contenidors com en la convivència entre les persones”.

Entre els aspectes relatius al trànsit i l’estacionament, a la reunió es confirmava que de dijous 19 d’agost a dissabte 21 d’agost, tots dos inclosos, i amb motiu de les actuacions musicals que tindran lloc a l’Esplanada de Tortosa i Delgado, quedarà prohibit l’accés des del pàrquing del Carrer Major. Així mateix, aquests dies quedarà prohibit l’estacionament a tota la plaça de Baix.

Dissabte 21 d’agost, i amb motiu del Trasllat Extraordinari del Santíssim Crist de l’Agonia, quedarà prohibit l’estacionament a la part esquerra en sentit de la circulació del carrer Doctor Fleming, i també a la part dreta de l’avinguda Francisco Cerdà en el tram entre els encreuaments amb els carrers Dos de Maig i José Simó Marín. A més a més, es prohibirà la circulació de vehicles abans i durant l’acte, el temps necessari per a una correcta i ordenada preparació de les vies per on transcorrerà el mateix.

Finalment, diumenge, 22 d’agost, i amb motiu també dels espectacles previstos a la vesprada i nit a la zona d’aparcament de Paduana, quedarà prohibit l’estacionament a aquesta. Les prohibicions d’estacionament i talls de trànsit estaran degudament senyalitzats per la Policia Local, que queda facultada per a modificar la senyalització, en cas necessari, per al normal desenvolupament dels actes.