El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps
 • Les raons del no Les raons del no
  Les raons del no

  A Guanyar Alcoi no hem pogut aprovar el pressupost 2020. Ens haguera agradat, de veritat. No som amics del conflicte sinó de teixir consensos; totes …

 • Pies de barro Pies de barro
  Pies de barro

  Un mes después de los 290 litros que la borrasca Gloria descargó sobre Alcoy quedan muchas preguntas por responder. El temporal sacó a la luz las car…

 • Pachorra Pachorra
  Pachorra

  No solo nos podemos servir de expresiones valencianas para calificar la década de gobierno de Antonio Francés. La rotundidad del castellano nos regal…

 • Eutanàsia: una qüestió de consciència Eutanàsia: una qüestió de consciència
  Eutanàsia: una qüestió de consciència

  La mort és una constant inseparable de la vida. I això que entenem per "vida" no deixa de ser una interpretació que fa la nostra consciència de les coses de l’experiència. I què és la "consciència"? Des d’un punt de vista científica és, encara, del tot inexplicable i per això, cada persona fem com podem en el dia a dia.

 • Un dia sense classe per a celebrar l'amor Un dia sense classe per a celebrar l'amor
  Un dia sense classe per a celebrar l'amor

  Si tens fills de segur que ja ho saps, i si no, jo t'ho explique. Sant Valentí ha fet mèrits suficients, ha ascendit en el pòdium dels sants festius, i en el seu dia no hi haurà classe a Alcoi. I a mi se m'escapa alguna cosa, en concret la motivació per a triar exactament eixe dia com un dels tres que cada municipi pot sol·licitar com a no escolar. No hi ha més dies on triar?

 • Comunicat FESEP i SPPLB Comunicat FESEP i SPPLB
  Comunicat FESEP i SPPLB

  Las Secciones Sindicales de FESEP y SPPLB del Ayuntamiento de Alcoy, quieren mediante la presente nota de prensa, DENUNCIAR la ARBITRARIA política de personal que esta llevando a cabo el Gobierno Municipal con sus decisiones de nombramientos por Libre Designación, Adscripciones Provisionales, Mejoras de Empleo, Atribuciones Temporales de Funciones, todo ello sin ninguna clase de convocatoria pública y obviando los principios de capacidad, mérito e igualdad, para recaer esos puestos en sus afines de ideología político-sindical.

 • La sedanització de Francés La sedanització de Francés
  La sedanització de Francés

  “Alcoi està preciós des de que sap que tindrà govern d'esquerres. Quina llum, quin cel!” Aquest tuit el vaig escriure el 9 de juny de 2011, quan ja sabíem que els partits a l’esquerra del PP: PSOE, EUPV i Compromís per fi sumaven els vots necessaris per a que a Alcoi canviara el color del nostre govern municipal.

 • Sol industrial Sol industrial
  Sol industrial

  La paraula "sòl", amb accent, com tots bé sabem defineix aquella superfície que xafem a diari, però si ho apliquem a la nostra ciutat sembla que "sòl" pot tindre més significats per al nostre cas.

 • El Centre d’Alcoi El Centre d’Alcoi
  El Centre d’Alcoi

  Portem anys i anys veient com cau a trossos el Centre d’Alcoi. Alertant que qualsevol dia hauríem de lamentar una desgràcia. Doncs bé, aquest dia ha arribat, va ser dimecres passat. Una dona ha mort entre els enderrocs dels seu edifici, víctima de la desídia de governs de tots els colors.