El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps
 • Los vacuníticos Los vacuníticos
  Los vacuníticos

  Cualquier persona que haga un uso indebido de su cargo en su propio provecho, ya sea público o privado es reprobable. Todos conocemos de alguno porque ocurre con cierta frecuencia que el poder tiene tendencia a corromper como ya vaticinó en su día Lord Acton, y si no corrompe por lo menos refleja como eres. 

 • Clar que sí, cuquis Clar que sí, cuquis
  Clar que sí, cuquis

  Quina diferència hi ha entre governar i administrar? És una pregunta que m’obsessiona. I m’obsessiona perquè no sé si com a ciutadania tenim clara la…

 • Artículo de opinión Artículo de opinión
  Artículo de opinión

  VOX lleva meses denunciando a este Gobierno, desde el Congreso hasta las instituciones municipales, por su pésima gestión de la pandemia, mentiras y …

 • Irresponsables Irresponsables
  Irresponsables

  Des de Reis es reprodueixen les crides a la responsabilitat. Des de l’Ajuntament d’Alcoi, des de la Generalitat i des del Ministeri de Sanitat ens reclamen trellat davant l’augment de casos de covid. La incidència acumulada als darrers 14 dies és de 492 casos per cada 100.000 habitants a Espanya i de 611 al País Valencià.

 • Ya está bien Ya está bien
  Ya está bien

  La situación es extremadamente grave, no se trata de pedir responsabilidades de como hemos llegado a esto porque son colectivas, no obstante queda de…

 • Trump també passa per Alcoi Trump també passa per Alcoi
  Trump també passa per Alcoi

  Les escenes que estem veient als EUA, van de la mà del missatge d'odi de Donald Trump, del blanquejament de l'extrema dreta dut a terme pels grans mitjans de comunicació i la covardia dels que no la combaten.

 • Estos políticos... (3) Estos políticos... (3)
  Estos políticos... (3)

  Para empezar y como hago desde un tiempo, dejar constancia que los políticos continúan sin bajarse un céntimo de sus buenos sueldos y además se los incrementan y ello en plena pandemia, crisis económica que está en recesión, con decremento de las pensiones y los incrementos vergonzosos del butano y la luz.

 • Presentació Presentació
  Presentació

  Presentar-se una mateixa sempre és bastant complicat. Almenys per a mi. Però considere que és fonamental perquè s'entenga la, renovada, col·laboració amb AraMultimèdia. I si, dic renovada perquè ja vaig col·laborar al seu inici i després, per qüestions variades, vaig deixar de fer-ho. I ara torne.

 • Cansada Cansada
  Cansada

  Estic cansada. Segur que com totes i tots vosaltres. Cansada de la mascareta i de no poder veure als meus amics tant com m’agradaria. Cansada de no poder anar a un bar fins a les tantes i beure més del que em convindria, i seure al costat de gent que et cau bé encara que no siga del teu nucli de convivència. Cansada de que les meues filles no puguen gaudir de la llibertat que tenien fa a penes un any. I de no saber quina cara fan els meus estudiants.

 • Pensions i pacte de Toledo Pensions i pacte de Toledo
  Pensions i pacte de Toledo

  Recentment la Comissió parlamentària d'Congrés dels Diputats que durant més de cinc anys ha estat debatent les reformes a el Pacte de Toledo, amb l'objectiu de donar viabilitat a el sistema públic de pensions