El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Rubén Lledó,

Rubén Lledó

Opinió de Saül Botella, regidor d'Esports de Cocentaina després de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

Per a Cocentaina aquest dissabte ha suposat situar-se al mapa mundial en el món del cicliste internacional. Encara que ja ens coneixen per tindrer ciclistes de renom com Vicent Belda, Rafa Valls i David Belda

Per a Cocentaina aquest dissabte ha suposat situar-se al mapa mundial en el món del ciclisme internacional. Encara que ja ens coneixen per tindrer ciclistes de renom com Vicent Belda, Rafa Valls i David Belda.       

A més de la prova esportiva en sí, s'ha treballat molt el tema de fer més difusió al voltant del nostre poble, degut al gran desplegament i cobertura tant amplia, amb més de 60 paisos per la televisió, en ràdio i xarxes socials. Hem sigut per moments el referent del ciclisme internacional i hem estat a l'altura coordinant l'organització conjuntament amb la de la Volta i donant eixe toc de qualitat, amb un final d'etapa espectacular i que serà recordat durant prou de temps. Som terra de ciclistes i aixi ho hem demostrat una vegada més amb l'etapa reina de la 69 edició de la Volta a la Comunitat Valenciana.       

Només ens queda agraïr als organitzadors de la Volta la total confiança depósitada amb Cocentaina, mitjantçant el club ciclista contestà, al Banc Sabadell per ser el principal promotor d'aquesta Volta i a l'Ajuntament per apostar amb aquests esdeveniments esportius, que aporta i dóna a conèixer tot el potencial turístic, patrimonial i económic de nostre poble. Enhorabona a tots els que ho han fet possible.