El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Opinions per a tots els gustos en el primer dia sense vehicles al centre d'Alcoi

En el vídeo, el regidor de mobilitat Jordi Martínez fa balanç del primer matí de peatonalització, i també parlem en veïns que han passat pel centre en aquest primer dia.
 

Des de l'Ajuntament asseguren que no hi ha hagut problemes en el primer dia de peatonalització del centre d'Alcoi. També hem parlat en els veïns i hi ha opinions tant a favor com en contra.

Aquest 29 de març el centre d'Alcoi ja està tancat a vehicles. La Policia Local informa a l'entrada de Sant Llorenç que ja no es pot circular per allí, i s'han pintat en terra avisos de zona per a vianants.

Malgrat que s'esperava problemes de trànsit a primera hora del matí, des de la regidoria de mobilitat asseguren que hi ha hagut tranquil·litat. Jordi Martínez assegura que fins i tot han passat pel centre menys vehicles dels que esperaven. També diu que faran una anàlisi més detallat la pròxima setmana per saber els problemes concrets que hagen sorgit amb veïns o comerciants.

Ens ho explica tot en el vídeo, on també parlem en diversos alcoians que passejaven hui per Sant Llorenç. I, és clar, hi ha opinions per a tots els gustos.