El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Oratgenet: "Segurament diumenge estarem farts de la pluja i el més adient seria tindre una treva"

Previsions per a diumenge i dilluns

La celebració de la Glòria es decidirà a ultimíssima hora. Sembla que dilluns també plourà.

Jordi Payà, el nostre meteoròleg de capçalera, escriu a la seua web, Oratgenet, que Diumenge de Glòria hi podria registrar-se una treva de pluja. És a dir, que podrien caure ruixats però no les precipitacions contínues que han estat de 20 litres per metre quadrat en divendres i 27 litres dissabte fins a les 9 del matí. De moment, la Glòria segueix en l'aire. El Deportivo també espera jugar el seu partit des de les 20:30 hores de dissabte al Collao.

La web de Jordi Payà diu que: 

"Segurament diumenge estarem farts de la pluja i ja en tindrem prou (perquè tot i la sequera que arrosseguem els registres de precipitació ja seran suficients i el més adient seria tindre una treva i que tornara a ploure d’ací a unes setmanes…però ja sabeu que a les nostres latituds no sap ploure).

Demà diumenge tampoc vorem el sol. Continuarem alerta per les precipitacions que puguen registrar-se i perquè ja plourà sobre terra molt banyada. El temporal de llevant continuarà present a tota la Comunitat".

 

 

Pel que fa a dilluns de mona, i dia de la Glòria infantil, afirma que:

"Dilluns de Pasqua també s’espera que siga plujós sobretot junt a la costa i a les comarques centrals on les precipitacions encara podran descarregar amb intensitat modedara o forta. "

Pel que fa a la desfilada de la Glòria, l'Associació i l'Ajuntament esperarà a diumenge de matí a pendre una decisió sobre la seua anul.lació. Dilluns de mona o el dissabte 27 podrien ser les opcions en cas d'ajornament.

 

El CD Alcoyano espera jugar el seu partit decisiu a les 20:30 al Collao contra l'Olot. Estarem pendents.