El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Orfeo Soler farà el cartell del primer dia de l'Orgull a Alcoi

Alcoi celebrarà el seu primer dia de l'Orgull el 16 de maig del 2020. Està organitzat des de Ponts d'Igualtat, amb col·laboració de tot aquell, com Orfeo Soler, que vulga sumar esforços.

El pintor, escultor i dibuixant alcoià Orfeo Soler se suma a la celebració del primer dia de l'Orgull a Alcoi, l'OdA2020, amb la realització del cartell. Orfeo Soler, format en escenografia, il·lustració i escultura, ha fet nombroses exposicions des de l'any 1994, tant individuals com col·lectives. Ara aporta el seu saber fer a l'organització de l'Orgull amb la creació d'un cartell. 

Des de Ponts d'Igualtat treballen un una celebració amb activitats al llarg de maig, i un acte central el dia 16. Estan oberts a qualsevol idea i col·laboració, ja que com explica el seu president Aitor Pla, "volem que siga transversal, on puga participar tot el col·lectiu que ho desitge". De fet, en les últimes setmanes mantenen reunions amb diverses associacions i col·lectius per tal d'integrar-los en la celebració del Dia de l'Orgull. També es pot contactar amb el col·lectiu Ponts d'Igualtat mitjançant les seues xarxes socials.

 

 

 

La programació completa pel l'OdA2020 es presentarà pròximament