El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ortega i Cofil, doble representació ontinyentina a les olimpíades

Ortega representarà Espanya als 110 metres tanques, Cofil a República Dominicana en la prova 4x400. | Foto: RTVE
  • Orlando Ortega correrà la seua primera cursa entre les 12:10 h. i les 12:34 h. (hora espanyola) del pròxim dimarts 3 d’agost.
  • La final dels 110 metres tanques es disputarà el dijous 5 d’agost a les 04.55 h. (hora espanyola).
  • L’atleta dominicana Fiordaliza Cofil, qui milita en el Club Atletisme Vall d’Albaida, estarà representant el seu país en la prova dels 4x400 mixtes.

El pròxim dimarts, 3 d’agost, arriba el torn de la prova atlètica dels 110 metres tanques, competició en la que Orlando Ortega, esportista vinculat al CAVA (Club Atletisme Vall d’Albaida) representarà l’equip espanyol.

Tot i que des del Comité Olímpic Internacional encara no s’han anunciat les llistes de cadascuna de les eliminatòries amb les quals començarà la competició dels 110 metres tanques, podem confirmar que Orlando Ortega realitzarà la seua primera cursa entre les 12:10 h. i les 12:34 h. (hora espanyola) del pròxim dimarts 3 d’agost. Les quatre eliminatòries amb que comença la competició estaran espaiades en el temps per una franja de huit minuts, de manera que la primera cursa tindrà lloc a les 12:10 h. i la quarta i l’última a les 12:34 h.

En cas de classificar-se per a les semifinals, un fet que no resultaria sorprenent, Ortega tornaria a competir el dimecres 4 d’agost entre les 04.00 h. i les 04.16 h. (hora espanyola). En aquest cas, i també separades per huit minuts, es disputaran 3 semifinals.

L’últim pas que podria separar Orlando Ortega de tornar a penjar-se del coll un metall olímpic serà la final, la qual es disputarà el dijous 5 d’agost a les 04.55 h. (hora espanyola). Les curses podran seguir-se en directe a través dels canals Eurosport i Teledeporte.

A banda del renom d’Orlando Ortega, el tanquista no serà l’únic esportista del qual estarà pendent el CAVA, ja que l’atleta dominicana Fiordaliza Cofil, qui milita en el Club Atletisme Vall d’Albaida, estarà representant el seu país en la prova dels 4x400 mixtes. Les proves eliminatòries tindran lloc el divendres 30 de juliol a partir de les 13.00 h. (hora espanyola) i la final es disputarà el dissabte 31 de juliol a les 14.35 h. (hora espanyola).