El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Óscar Díaz, jugador de l'Alcoyano: "L'equip que menys errors faça en la fase defensiva és el que guanyarà el partit"

Óscar Díaz assegura que: "L'empat no ens val, en un play off pot passar de tot, hem d'eixir a guanyar i aquest equip està fet per a això"

El jugador de l'Alcoyano, Óscar Díaz, ha afirmat que és probable que no arriben els dos equips al 100% físicament, però, sí mentalment, que és fonamental en aquests partits

Óscar Díaz és dels jugadors més determinants en la part d'atac de l'Alcoyano. Enguany, ha disputat 25 partits, amb una aportació de 9 gols i jugades que es quedaran gravades a El Collao. Óscar afirma que, potser, cap dels dos equips arribe al 100% físicament, però, sí mentalment que, al final, és molt important en aquest tipus de partits.

"Pràcticament seguim amb la mateixa dinàmica que quan se'n vam anar, encaixem pocs gols i nosaltres en fem". El jugador comenta que el confinament no els ha passat factura i la idea de joc és la mateixa que abans. Altre dels factor en aquest atípic play off, serà vore els camps buits d'aficionats, la qual cosa pot afectar als jugadors. "No hem de donar-li importància, sabem que amb el nostre públic haguerem tingut el partit a favor, però al final estem en les mateixes condicions que el rival".

Un dels avantatges que té l'Alcoyano és que li serveix l'empat per a passar a la final, encara que Óscar assegura que no eixiran pensant en això. "L'empat no ens val, en un play off pot passar de tot, hem d'eixir a guanyar i aquest equip està fet per a això". El jugador també ha comentat quin pot ser el factor important en l'esdevindre del partit. "L'equip que menys errors faça en la fase defensiva serà qui guanye el partit".

Per últim, ha deixat aquest missatge a l'afició: "Nosaltres anem a deixar-se la vida per intentar muntar a 2B, que és on, mínimament, ha d'estar aquest club"