El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Óscar Martínez serà el pròxim ambaixador moro

El seu càrrec d'ambaixador es perllongarà fins a 2023, amb possibilitat de ser reelegit durant quatre anys més.

L'ambaixador moro a partir de l'any 2020 serà Óscar Martínez, qui substituirà en el càrrec a Juan Javier Gisbert. Així s'ha decidit en el concurs convocat per l'Associació de Sant Jordi, on s'han presentat sis candidats.

Martínez accedirà al càrrec en finalitzar les pròximes festes, encara que en aquesta edició exercirà de sentinella. El seu càrrec d'ambaixador es perllongarà fins a 2023, amb possibilitat això ser reelegit durant quatre anys més. El segon classificat del concurs ha estat Antonio Delgado, seguit per Ricard Segura, Jordi Linares Botí, Jorge Rabanal i Jordi Pérez. El nou ambaixador s'ha mostrat honrat i molt content de representar un paper amb el qual feia anys que somiava.

 

Martínez ha format part d'obres del quadre artístic de l'ASJ, ha guanyat el concurs de sainet amb una obra escrita per ell mateix, i ha participat en alguna edició dels Monòlegs de l'Alcoiania. És músic de La Cordera i la Primitiva. El jurat que s'ha encarregat d'escollir-lo ha estat format per Xesca Lloria, Raúl Ponsoda, Paco García, Andrés Tárraga i l'ex ambaixador en els anys 90, Ramón Micó.