El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ovidi Albert i Noelia Ponsoda guanyen el III Cross Nocturn Ciutat d'Alcoi organitzat pels Salesians

La cursa era benèfica per al Projecte Educatiu Don Bosco i el programa EMOTIUS del Grup d'Alcohòlics Rehbailitats d'Alcoi. 

Més de 400 corredors es van donar cita a este esdeveniment organitzat pels dos col·legis dels Salesians. Primer corríen els xiquets i xiquetes i a les 21:30h es donava l'eixida a la cursa dels adults.

El passat divendres 6 de gener des de les 19:30h de la vesprada, els dos col·legis dels Salesians van celebrar el III Cross Nocturn Ciutat d'Alcoi que va reunir a quasi 400 persones. La primera convocatoria estava dirigida als més menuts que van participar en les carreres adaptades per edats. Els adults van poder correr a les 21:30h un recorregut exigent que anava dels Salesians Sant Vicent Ferrer (Centre) fins els Salesians de Juan XXIII (Zona Nord).

La cursa era benèfica per al Projecte Educatiu Don Bosco i el programa EMOTIUS del Grup d'Alcohòlics Rehbailitats d'Alcoi. 

Els guanyadors van ser Ovidi Albert amb un temps de 31:14 i Noelia Ponsoda amb un temps de 42:48. Es poden consultar la resta de posicions a este enllaç.

La vesprada va estar pensada per a tota la família, i va haver balls per amenitzar i música fins el final de l'esdeveniment que acabava sobre les 23:30 amb l'entrega de trofeus.