El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ovidi farà història 25 anys després al Teatre Calderón d’Alcoi

Espectacle d'Ovidi / Teatre Calderón

Les entrades de venda anticipada es van exhaurir en 24 hores, però encara queden algunes que es poden comprar el mateix dia del concert.

El Teatre Calderón d’Alcoi acollirà aquest dissabte 17 d’abril a les 19 h un espectacle, concert i homenatge a Ovidi Montllor. Fa 25 anys de les seues vacances i el recordaran artistes com Júlia, Clara Andrés, Tito Pontet, Hugo Mas, Pep Mirambell, Samantha Gilabert, Pep Gimeno “Botifarra”, Miquel Gil, El Diluvi i Toti Soler.

La vida i obra de l’alcoià Ovidi Montllor mai caurà en l’oblit gràcies a espectacles com el del Calderón. Molts artistes el recordaran i serà l’últim concert per recordar el seu adéu fa 25 anys.

A homenatge és un recorregut per la vida musical de l'Ovidi, un reconeixement de diferents generacions de cantants i músics que busquen rescabalar la memòria de l'artista i una certa responsabilitat amb el país.

La direcció escènica dels concerts ha anat a càrrec de Rafa Jordán i pel que fa a la direcció musical, l’ha portada a terme el pianista Vicent Colonques, mentre que la banda base que acompanyarà als artistes està formada per Lucia Zambudio, Alessandro Cesarini i Tico Porcar. Els curts audiovisuals que acompanyen els concerts són de Xavier Cortés i Carolina Miralles, de Visual Crea Estudi Alcoi, amb fons documental de Javier Montllor. Les animacions audiovisuals han anat a càrrec d’Òscar Piera, de Tresdeu Media, mentre que la il·lustració del cartell és de l’artista Rebeca Valenciano, amb disseny gràfic de Josep Navarro.

Entrades exhaurides

El Teatre Calderón ha informat que en menys de 24 hores les entrades van ser venudes.

Cal recordar que la reserva legal per al dia del concert es posarà a la venda el mateix dissabte a les 11:30 hores a la taquilla del teatre.