El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pablo de Gracia es perfila com a nou president de la Cambra de Comerç d'Alcoi

Pablo de Gracia / AM
Aquest dimarts 27 de març es constitueix el Ple de la cambra alcoiana

De Gracia substituirà a Enrique Rico, que ostenta el càrrec des del 8 de març de 1991. Pablo de Gracia és, actualment, president de la Federació d'Empreses de L'Alcoià i El Comtat (la patronal FEDAC). A més encapçala l'empresa alcoiana Foradia dedicada a l'enginyeria industrial que exporta als cinc continents.

Després de seguir tots els passos previs en el procés electoral de la Cambra de Comerç d'Alcoi, aquest dimarts 27 de març es constitueix el seu Ple. Segons el mitjà de comunicació digital Alicante Plaza, Pablo de Gracia és el nom que més força té per presidir la Cambra alcoiana, que substituiria a Enrique Rico. El veterà empresari és president de la Cambra des del 8 de març de 1991.

Com ja vam avançar a ARAMULTIMÈDIA, no ha sigut necessari celebrar eleccions a la Cambra de Comerç, ja que el nombre de membres corresponia a cada grup que necessitava el plenari. Des de la Conselleria d'Economia, han confirmat la presència de Rafa Climent en el moment de la constitució del ple de la Cambra.

Pablo de Gracia és, actualment, president de la Federació d'Empreses de L'Alcoià i El Comtat (la patronal FEDAC). A més encapçala l'empresa alcoiana Foradia dedicada a l'enginyeria industrial. L'empresa exporta als cinc continents.