El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pablo de Gracia, nou president de la Cambra de Comerç d'Alcoi: "Veig completament il·lògic que una empresa de Cocentaina haja d'anar a Cambra Alacant"

Deixarà la presidència de FEDAC d'ací a poc temps

El nou president de la Cambra de Comerç d'Alcoi, Pablo de Gracia, ha concedit una entrevista a ARAMULTIMÈDIA per parlar del futur més immediat de l'òrgan cameral. Amb De Gracia, hem parlat de la regeneració després de 27 anys de presidència d'Enrique Rico. També ens ha transmés les seues impressions sobre el nou conveni entre les cambres d'Alcoi i Alacant. ARA ENTREVISTEM a Pablo de Gràcia. Tot al vídeo

El nou president de la Cambra de Comerç d'Alcoi, Pablo de Gracia, ha concedit una entrevista a ARAMULTIMÈDIA per parlar del futur més immediat de l'òrgan cameral. Amb De Gracia, hem parlat de la regeneració després de 27 anys de presidència d'Enrique Rico. També ens ha transmés les seues impressions sobre el nou conveni entre les cambres d'Alcoi i Alacant.

A més, "dóna la mà al CEEI per qualsevol col·laboració que es puga fer" i està obert a establir relacions amb altres entitats, com puga ser les universitats. També confessa que és complicat mantenir l'actual funcionament de la cambra alcoiana amb dos treballadors en plantilla, encara que no es descarta la contractació de més persones.

De tot açò i molt més, ARA ENTREVISTEM a Pablo de Gràcia, que renunciarà a la presidència de FEDAC d'ací poc temps. Tot al vídeo.