El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pablo Iglesias dirigirà el nou Segon Equip de l’Ontinyent 1931

Pablo Iglesias arriba del CF Aielo, qui ha jugat la darrera temporada en Segona Regional.
 • L'ontinyentí Pablo Iglesias Tortosa serà l'encarregat de dirigir el nou Segon Equip de l'Ontinyent 1931 CF.
 • Kiko Ferreró tornarà a posar-se al capdavant del Juvenil en una temporada que es preveu molt exigent.
 • L’Assemblea General Ordinària d’Estiu tindrà lloc el dissabte 17 de juliol a les 11.00h i les 11.15h.

Aquesta setmana, l’Ontinyent 1931 CF ha presentat Pablo Iglesias i Kiko Ferrero com a entrenadors del segon equip amateur i juvenil del club ontinyentí. Iglesias, provinent del CF Aielo, i Ferrero, que renova amb el juvenil, són les darreres apostes del club del Clariano.

L'ontinyentí Pablo Iglesias Tortosa, provinent del CF Aielo de Segona Regional, amb qui ha finalitzat sisé la temporada. Segons expliquen des del club, “l'experiència d’Iglesias en les banquetes és contrastada, ja que va entrenar els juvenils de la FEBO i de l'Ontinyent CF, per després alternar amb el rol de jugador tant a l'Atzeneta UE com a L'Olleria CF”.

Ara, Pablo té per davant construir un projecte de zero, però amb una base sòlida, la de molts juvenils que deixen el conjunt que ha dirigit Kiko Ferrero aquesta temporada, perquè finalitzen la seua etapa per edat. El bot del juvenil al segon equip i, més endavant, al primer equip de l’Ontinyent 1931 CF, és “un camí natural que molts jugadors aniran prenent en les pròximes temporades”.

Pel que fa al juvenil de l’Ontinyent 1931 CF, Kiko Ferreró tornarà a posar-se al seu capdavant en una temporada que es preveu molt exigent. A més, Ferreró tindrà l’objectiu de continuar amb la formació de les joves promeses cridades a estar en el primer equip del club. Ara, l’entrenador es troba davant la tasca de tancar una plantilla on “serà clau comptar amb jugadors de la zona”.

 

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA D'ESTIU

El president de l’entitat, Miguel Ángel Mullor, ha convocat a les sòcies i socis del club ontinyentí a l’Assemblea General Ordinària d’Estiu. La reunió tindrà lloc el dissabte 17 de juliol i es produirà en dos torns: a les 11:00 h (primera convocatòria) i a les 11:15 h (segona convocatòria). L’espai elegit per a celebrar aquesta Assemblea és el Saló d’Actes de l’IES Jaume I d’Ontinyent (Av. Albaida, 23).

Segons han avançat des de l’Ontinyent 1931 CF, l’ordre del dia comptarà amb els següents punts:

 1. Lectura de les actes anteriors i la seua aprovació si és procedent.
 2. Denominació del Club, resolució de la Direcció General d’Esports, situació actual.
 3. Proposta i aprovació si procedeix dels càrrecs directius pendents d’assignació.
 4. Tancament de comptes de la temporada 2020/2021.
 5. Proposta dels preus d’abonaments, entrades a l’estadi i pressupost de la temporada 2021/2022 i la seua aprovació si és procedent.
 6. Estat actual de les plantilles dels tres equips, jugadors i tècnics; seguiment del compromís amb la pedrera.
 7. Situació actual dels convenis de filialitat amb el futbol base.
 8. Precs i preguntes.