El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Paloma Orts portarà l'acció 'XIII' als carrers d'Alcoi

  • L'acció podrà ser vista in situ pels carrers d'Alcoi aquest divendres, on les 13 participants faran el recorregut a partir de les 19 h des del Passeig de Cervantes fins a l'IVAM CADA Alcoi.
  • Finalitzada l'acció hi haurà una xerrada entorn de la performance-art a càrrec de les artistes al Saló d'Actes del centre d'art contemporani alcoià.

Les artistes alcoianes Paloma Orts i Miriam Domenech tornaran a escenificar la seua acció 'XIII', en aquest cas pels carrers de la ciutat. Serà aquest divendres 13 de març.

Recordem que l'art disruptiu de les dues artistes ja es va deixar veure a principis d'any pels voltants d'Alcoi. La seua acció emmarcada en la disciplina artística de la performance, i mostra a 13 dones vestides de negre, amb dos poals a les mans, realitzant un recorregut com a metàfora del trànsit entre la vida i la mort.

Aquesta acció podrà ser vista in situ pels carrers d'Alcoi aquest divendres, on les 13 participants faran el recorregut a partir de les 19 h des del Passeig de Cervantes fins a l'IVAM CADA Alcoi. Finalitzada l'acció hi haurà una xerrada entorn de la performance-art a càrrec de les artistes al Saló d'Actes del centre d'art contemporani alcoià.