El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Opinió de Rubén Lledó, redactor AM,

Opinió de Rubén Lledó, redactor AM

Palop: d'entrenador mediàtic a ser història de l'Alcoyano

Andrés Palop en una entrevista per a ARAMULTIMÈDIA
Opinió de Rubén Lledó, redactor AM

Andrés Palop arribà a Alcoi com a l'entrenador més mediàtic en l'Alcoyano en anys. Va vindre per ser míster del Deportivo a mitjans de la temporada anterior. L'efecte Palop al Deportivo Alcoyano feia preveure una temporada de somnis i d'objectius complits. Doncs bé. La jugada no li ha eixit gens bé ni a l'Alcoyano ni al míster de l'Alcúdia, ja que a una jornada de finalitzar la lliga ja ha anunciat que ell i el seu cos tècnic, se'n van. El nom que sona és el de Toni Seligrat, que ja ha estat a El Collao en aquesta temporada mirant a l'equip durant algun partit. Opinió de Rubén Lledó, redactor d'ARAMULTIMÈDIA

Andrés Palop arribà a Alcoi com a l'entrenador més mediàtic en l'Alcoyano en anys. Va vindre per ser míster del Deportivo a mitjans de la temporada anterior. L'efecte Palop al Deportivo Alcoyano feia preveure una temporada de somnis i d'objectius complits. Doncs bé. La jugada no li ha eixit gens bé ni a l'Alcoyano ni al míster de l'Alcúdia, ja que a una jornada de finalitzar la lliga ja ha anunciat que ell i el seu cos tècnic, se'n van. El nom que sona és el de Toni Seligrat, que ja ha estat a El Collao en aquesta temporada mirant a l'equip durant algun partit.

El que ha passat dins del vestuari del Deportivo Alcoyano només ho saben els jugadors i el cos tècnic de Palop. Des de fora, el que sent l'afició de l'Alcoyano i els que seguim al Deportivo no entenem algunes coses. Per exemple, que Devesa, capità i de la pedrera a l'equip blanc i blau, no jugue pràcticament minuts i quan ho ha fet ha sigut en els "minuts de la brossa".

Després de no aconseguir l'anhelat objectiu del Play-Off, l'afició ha estat desencantada en Palop, sobretot perquè ni ell ni cap jugador ha donat una resposta concreta sobre què li ha passat a l'equip fora d'El Collao. L'equip ha complit a Alcoi perdent només un partit, però no als altres camps. I no, la gespa artificial no és l'excusa. Pense que quan els ànims es calmen i a l'aficionat del Deportivo se li'n vaja el cabreig, Palop es veurà llunyà. Es veurà llunyà en el sentit de què quan isca en la televisió pensarem "un dels millors porters d'Espanya fou entrenador del Deportivo".

Encara que no ha començat en bon peu la seua etapa com a entrenador, pense que Palop entrenarà a algun equip dels grans de Primera Divisió. Ahí serà el moment que molts diran que Palop va estar en l'equip del seu poble, igual que han fet amb Juan Ignacio Martínez, Bordalás, Garitano o Juande Ramos, entre altres. Perquè tots oblidem massa prompte, per a les coses bones i per a les roïnes.

Segueix-me a Twitter: @Rubenet26