El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pamela Palenciano arriba a la Plaça de Dins amb “No solo duelen los golpes”

Es tracta d’un monòleg en el qual es reflexiona sobre les relacions de parella actual, i que està dedicat especialment a un públic juvenil

Pamela Palenciano actuarà el divendres 31 de maig a les 19.30 h a la Plaça de Dins amb el monòleg “No solo duelen los Golpes”. Una reflexió sobre les relacions de parella actual, que pretén acostar al públic un missatge: “l’amor no és com ens el van contar, l’amor no fa mal”, diu la protagonista d’aquesta actuació.

La regidora d’Igualtat, Aroa Mira, convida a tots i totes a anar el divendres a la Plaça de Dins, però en especial al públic adolescent, perquè escolten una realitat sobre l’amor, les relacions i la violència, en un relat pròxim, sincer, esquinçador, però també amb tocs divertits.

Aquesta activitat està organitzada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi i està finançada pel Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere, i és l’encarregada de clausurar una sèrie d’activitats que s’han estat realitzant amb aquesta subvenció, com ara la creació d’un protocol d’actuació municipal, jornades de formació o la campanya “No és No”.