El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

El Reial Madrid no està disposat a patir un "Alcoyanazo" i arribarà a Alcoi a l'hora de dinar de dimecres amb els seus efectius més destacats. No estarà Ramos, però sí Courtois, Benzemà, Hazard o Isco. Zidane no vol problemes i ha demanat els seus jugadors implicació al 100%.

Més informació

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

Paralitzades les mobilitzacions de cada dimarts al Preventori després d'un acord amb conselleria

Diversos moments de les mobilitzacions a la residència del Preventori
Les treballadores del Preventori han aconseguit el compromís de tindre millores abans de l'estiu

Des del passat mes d'octubre que es concentren cada dimarts a les portes de la clínica Mariola del Preventori. Ni pluja, ni fred, ni neu, han minvat la seua protesta, i per fi han aconseguit un compromís de conselleria d'igualtat per a millorar les condicions dels treballadors d'aquest tipus de residències.

Les treballadores de la clínica Mariola al Preventori han aconseguit un compromís ferm de la conselleria d'igualtat i polítiques inclusives per a millorar la situació laboral del personal d'aquest tipus de residències. És una primera victòria d'aquest col·lectiu que s'ha concentrat cada dimarts a les portes de la residència des del passat mes d'octubre. Però la confiança no és un xec en blanc, i les treballadores expliquen que esperen a l'estiu per a comprovar si des de conselleria compleixen amb el promés.

Totes les reivindicacions del personal de les residències tenen el mateix problema de fons, la falta de personal. Segons expliquen les treballadores del Preventori, des de conselleria els han assegurat que en els pressupostos d'enguany es contempla un increment de la partida de personal. Pel que fa a les ràtios, que no s'adeqüen amb la realitat, "valoraran les necessitats reals de cada centre per tal d'actualitzar les plantilles necessàries". També agilitzaran les cobertures de vacants i es dotarà de més pressupost per a les contractacions per excés d'horari. Per últim, però no menys important, es valorarà la possibilitat d'incloure aquest tipus de personal dins del personal sanitari, la qual cosa permetria, entre altres, l'opció de tindre segona activitat.

Com deien, el compromís inclou tindre resultats quan arribe l'estiu, per això les treballadores del Preventori mantenen en pausa les mobilitzacions fins eixe moment. Les treballadores també agraeixen el suport de familiars, sindicats i partits polítics que els han oferit suport durant les reivindicacions.