El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Paralitzat el desallotjament de Cals Flares a Alcoi

Intent de tall d'aigua de Cals Flares, segons l'assembrlea de Casl Flares

Per aquest cap de setmana del 18 i 19 de febrer hi ha programades unes jornades de germanor

Les xarxes socials que gestiona Cals Flares han anunciat que se suspén el desallotjament d’aquest espai que estava programat per al 21 de febrer. L’assemblea del CSOA Cals Flares assegura que aquesta decisió per part de la Sareb, el banc dolent, respon a “l'organització en defensa de l'espai”.

Cal recordar que el dissabte 11 de febrer es va celebrar una manifestació per distints carrers del centre d’Alcoi en defensa d’aquest espai. Aquesta “campanya d'agitació i mobilitzacions”, ha fet que la Sareb “haja demanat al jutge la suspensió del desallotjament”, segons l’assemblea de Cals Flares.

Només un dia abans d’aquest anunci, Cals Flares havia patit un “intent irregular de tallar l'aigua del centre social”. En xarxes socials també sostenen que “seguiran amb les activitats previstes per al cap de setmana, per seguir omplint de vida Cals Flares i celebrar la notícia. I anirem informant de qualsevol canvi sobre la situació de Cals Flares respecte a la Sareb”. Per aquest cap de setmana del 18 i 19 de febrer hi ha programades unes jornades de germanor a l’espai ubicat al Carrer Font del Vidre, al barri del Partidor d’Alcoi.