El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Parapandèmics', iniciativa nascuda a Onil per a informar als infants sobre el Coronavirus

Els vídeos tenen una durada d’entre 30 segons i 8 minuts, es publiquen cada dos dies en les xarxes socials Facebook i YouTube.

Milers de xiquetes i xiquets s'informen diàriament de tot allò relacionat amb el Coronavirus gràcies a la “Quadrilla PARAPANDÈMICS”. Es tracta d'una proposta d'entreteniment audiovisual nascuda de la mà d'una empresa d'Onil.

Aquesta empresa onilenca s'anomena SIR AGÈNCIA, i des del passat 14 de maig ja han penjat a la xarxa diferents vídeos on expliquen diferents conceptes relacionats amb la Covid-19. Els audiovisuals -en llengua valenciana- estan dirigits a un públic d'entre 3 i 12 anys, i després de dues setmanes a la xarxa ja acumulen més de 80.000 reproduccions. Els vídeos tenen una durada d’entre 30 segons i 8 minuts i es publiquen cada dos dies en les xarxes socials Facebook i YouTube.

Els actors representen 4 veïns d'una mateixa finca (Marieta Mascareta, Amador Explorador, Quim Metreimig i Jordiet Lleponet) que s'han proposat ajudar els xiquets a viure millor informats, sense tristeses ni pors, de la situació creada pel Coronavirus. El cantautor contestà Andreu Valor ha compost la cançó que identifica a aquesta particular quadrilla.