El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Paula Figuerola, fins ara regidora de Compromís a l'Ajuntament de Cocentaina

Paula Figuerola

Paraules d’acomiadament

El rellotge m’indica que una etapa arriba a la seua fi. Etapa que podria descriure de moltes formes, però la definiré com a apassionant.Després de ci…

El rellotge m’indica que una etapa arriba a la seua fi. Etapa que podria descriure de moltes formes, però la definiré com a apassionant.

Després de cinc anys a l’Ajuntament de Cocentaina renuncie a l’acta de regidora del Col·lectiu-Compromís per motius personals. Malgrat tot açò, vull agrair al veïnat de Cocentaina haver-me permès ser el seu altaveu al consistori. Molt contenta d’haver transmet les seues queixes i inquietuds i molt satisfeta quan et dónes compte que, eixa queixa o inquietud es podia donar una solució, per tal de millorar la vida dels veïns i veïnes, encara que de vegades la solució no estava en la meua mà.

Són molt els moments viscuts durant aquests anys, és per això, que també volia expressar les meues disculpes si en algun moment se m’ha demanat ajuda i no he estat a l’altura que els contestans i contestanes es mereixen. Ser regidora del teu poble és un acte de vocació pública i de millorar. Una vivència que totes les persones haurien de viure-la al llarg de la seua vida. Hores de revisió d’expedients, assistència a comissions i plenaris... Una càrrega de feina totalment voluntària i, al moment, gratificant.

Acabe una etapa de la meua vida amb la consciència tranquil·la en què he donat el millor de mi a qualsevol cosa que li va al càrrec de ser regidora del poble on has nascut i vols viure. Després de 5 anys, continue pensant que primer som les persones front a unes sigles de partit i, més, a un poble com Cocentaina on tots i totes ens coneixem.

I, com no, no podia acabar aquestes paraules sense donar les gràcies a la meua família i amics pel recolzament constant en cada moment i en cada situació. Ells han sigut i són un pilar fonamental i essencial en la meua vida. Ara toca una etapa de parèntesi de reflexió.

Paula Figuerola i Prats