El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pares demanen més vigilància a Cervantes després de diversos conflictes entre joves

Des de la regidoria de seguretat animen als pares a comunicar a la policia local tots els altercats per a poder actuar en conseqüència.

Un grup de pares d'Alcoi ha arreplegat firmes i ha fet una sol·licitud per registre d'entrada al consistori alcoià per a reclamar més seguretat al parc de Cervantes. Demanen que aquesta vigilància s'incremente sobretot en l'horari de vesprada i nit, entre les 18 i les 21 hores.

Aquesta petició ve provocada per diversos conflictes que s'han produït en els últims mesos al parc, amb un grup de joves que intimiden a la resta. Alguns dels pares afectats asseguren que els seus fills, tots menors d'edat, tenen por d'anar al parc i que fins i tot en alguna ocasió han arribat a rebre colps d'aquest grup de joves, també menors, que genera conflictes.

Des de la regidoria de Seguretat d'Alcoi asseguren que són conscients dels problemes i que fins i tot, en alguna ocasió ha acudit la Policia Local per atendre situacions complicades. Des de l'Ajuntament expliquen que encara no han rebut la sol·licitud formal per incrementar la vigilància, però animen als pares afectats a posar en coneixement de la policia els problemes que troben, perquè asseguren que amb tota la informació s'intentarà implantar més vigilància policial a la zona.