El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Parlem amb el Capità Moro dels Verds, Jordi Vaquer, i amb la seua Favorita, Consuelo Vaquer: "La Festa està poc professionalitzada"

Gran trajectòria empresarial i festera

La mitja lluna estarà molt ben representada amb la capitania dels Verds i amb la presència de Jordi Vaquer i Consuelo Vaquer, Capità i Favorita, respectivament. Com a empresari de la cosmètica afirma que "la Festa no necessita maquillatge" i ens ha contat com serà el seu boato, un dels més llargs dels últims anys. ARAMULTIMÈDIA ha volgut conéixer com serà la capitania de la mitja lluna al Bar Bahia 2 (Avinguda Carmen Vidal, 4). Tot al vídeo.

La mitja lluna estarà molt ben representada amb la capitania dels Verds i amb la presència de Jordi Vaquer i Consuelo Vaquer, Capità i Favorita, respectivament. Com a empresari de la cosmètica afirma que "la Festa no necessita maquillatge" i ens ha contat com serà el seu boato, un dels més llargs dels últims anys.

ARAMULTIMÈDIA ha volgut conéixer com serà la capitania de la mitja lluna al Bar Bahia 2 (Avinguda Carmen Vidal, 4). Tot al vídeo.