El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Parlem amb Isabel López, alcaldable del PSOE en Xixona

Ja ha superat una legislatura a la localitat del torró i ara es presenta de nou a les eleccions municipals per a continuar amb projectes per a Xixona.

Aramultimedia ha estat parlant amb l'alcaldessa en funcions de Xixona, Isabel López, i candidata a l'alcaldia novament pel PSOE. En aquesta entrevista ens explica projectes que estan en procés o que des de la seua candidatura plantegen per als 4 pròxims anys si torna a ser elegida. 

El projecte del poliesportiu, el sòl industrial o la planta fotovoltaica són alguns d'aquests projectes. A més, també ens parla de la tradicional Fira de Nadal de Xixona i el seu èxit o de la indústria "terronera" (com diuen els xixonencs), que és un dels motors econòmics del municipi.