El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Parlem amb Jesús Mullor, Capità Cristià dels Creuats 2023

  • ARAMULTIMEDIA entrevista als càrrecs 2023 al Bar Bahía 2.

La trilogia en Honor a Sant Jordi està ací mateix i els nervis, igual que les ganes, van augmentant. Els càrrecs del 2023 ja saben molt d’això, perquè han estat molt de temps vivint moments màgics i especials, però encara queden els tres dies grans, el 22 i 23 i 24 d'abril. Aramultimedia ha volgut conéixer als càrrecs dels Moros i Cristians 2023 d’Alcoi des d’una perspectiva diferent i ara us donem el plaer de poder disfrutar de les entrevistes que vam realitzar al Bar Bahía 2.

Hui és el torn de Jesús Mullor, Capità Cristià de la Filà Creuats. Jesús baixarà per Sant Nicolau acompanyat per la Favorita, la seua filla Irene Mullor; la Senyora d’Alcoi, la seua dona Cesi Piñero; dos Rodelles, els seus nebots Leo e Ico Piñero; i un total de vint-i-sis cavallers.

La capitania dels Creuats, com no podia ser d’una altra forma, representarà la primera creuada. En concret, quan els cristians arriben a Jerusalem i descobreixen el Sant Sepulcre, on es difon la fe de Jesús.

Jesús Mullor, amant de la Festa, i molt emocionat, ens confessa que se sent molt afortunat d’haver sigut elegit per la seua filà per a representar el Capità i per poder viure aquesta experiència.

El Capità Cristià del 2023 compta amb un gran equip darrere, entre els quals es troben els artistes Piñero, i que estan treballant fort per a fer realitat el càrrec. Jesús ens conta quin ha sigut el moment més emotiu de tot el càrrec, quin acte és el que més ganes té de viure en la trilogia, o la importància del suport de la seua gent, entre altres.

Tot en el vídeo.