El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Parlem amb Raül Llopis del futur estudi de gravació de l'IVAM CADA ALCOI

La nova aposta de l'Ajuntament d'Alcoi per al centre d'art és la creació d’un estudi de gravació amb tecnologia "de primer nivell", i que promet donar "molt joc al món de la música alcoiana i valenciana". Hem parlat amb el regidor de Cultura, Raül Llopis, perquè ens parle d'aquesta iniciativa.

L'espai disposarà de tota la tecnologia necessària per a poder gravar maquetes i projectes musicals amb alts estàndards de qualitat. Entre les tasques que estan portant-se a terme es troba la col·locació del parquet i l’adequació de la 'peixera'. L'única cosa que falta és la compra i instal·lació de tots els aparells tècnics, que ja s’han estudiat i valorat econòmicament per part de l’equip de la regidoria de cultura. La inversió total en l'estudi serà de 15.000 €, una partida que s'ha assolit després de l'aprovació del pressupost municipal per a 2019.

Està previst que l’estudi compte amb condicionament acústic, sala de gravació i control, PC optimitzat per a un estudi de gravació, sistema de gravació d'àudio, software de producció musical Steinberg Cubase Pro, instal·lació i configuració de microfonia, sistema de monitoratge de la sala de gravació, taula de control, carro i accessoris.