El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Parlem amb Vicent Díez i Manolo Gomicia sobre 'Alternatives Sessions de Ciutat': "És una de les iniciatives més il·lusionant des que sóc regidor"

La Tertúlia sobre Innovació Social tindrà lloc a Àgora el dijous 14 de març a les 19 h. L'activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

'Alternatives Sessions de Ciutat' avança a bon ritme i des d'ARAMULTIMÈDIA hem volgut conèixer les pròximes activitats i la valoració de les que ja s'han celebrat. La pròxima activitat serà la Tertúlia sobre Innovació Social que tindrà lloc a la Cambra de Comerç aquest dijous 14 de març a les 19 h. L'activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Aquesta és només una de les activitats que proposen des de l'Ajuntament d'Alcoi i Àgora. Una setmana més tard de la Tertulia, estarà a la Cambra de Comerç, José Carlos Díez, per impartir la conferència 'Alcoi en l'era global'. Aquesta serà el dijous 21 de març.

Altra de les activitats que se celebraran d'ací a poc temps serà l'escenificació de l'obra teatral 'Utopia', que vol visibilitzar i denunciar les conseqüències del patriarcat. A més intenta que les dones aposten i estudien per les carreres tecnològiques. 'Utopia' s'escenificarà al Teatre dels Salesians el divendres 12 d'abril.

Valoració satisfactòria de les activitats anteriors

Tant Vicent Díez, coordinador d'Alternatives Sessions de Ciutat', com Manolo Gomicia, regidor d'Innovació, coincideixen en que les activitats fetes fins ara han tingut molt bona acollida per part de la ciutadania.

Pel que fa a Àgora, allí han impartit conferències gent com Antonio Escohotado, Alfons Cornella, José Antonio Marina i Fernando Vallespín. El Teatre Salesians també s'ha omplit amb més de 300 escolars per veure els monòlegs de 'Big Van Ciencia'. Una altra de les activitats han sigut els 'Xàmbits de Ciència', on s'ha intentat portar breus intervencions a pubs com L'escenari o Casablanca. Podeu tornar a veure algunes de les conferències a aquest enllaç.