El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Parlem Clar: l'esquerra alcoiana crea un canal de debat en xarxes socials

Alcoi.

Tot i que les tres forces d'esquerra estan juntes en esta iniciativa, asseguren que no suposa un apropament per a un possible pacte de cara a les eleccions municipals de maig. Això si, tampoc descarten esta possibilitat.
 

Podem, Compromís i Guanyar Alcoi animen els alcoians a debatre i fer propostes per a la ciutat des d'una perspectiva progressista i d'esquerres. Pots fer-ho des de Facebook, Twitter o Instagram.

El passat Debat de l'Estat de la Ciutat, celebrat a l'IVAM CADA d'Alcoi, no va deixar bon regust als partits de l'oposició a l'esquerra del govern, des d'on consideren que hauria haver sigut més obert, amb la veu de més col·lectius i fins i tot d'alcoians a títol personal. És per això que han decidit crear un espai de debat en xarxes socials, on la gent se senta lliure de poder fer valoracions, donar opinions o suggerir propostes per a la ciutat, des d'una perspectiva progressista i d'esquerres.

Benvinguda tota la ciutadania alcoiana que vullga participar-hi. Parlem Clar s’ha creat amb la intenció de generar un...

Publicada por Parlem Clar Alcoi en Lunes, 21 de noviembre de 2022


Es diu Parlem Clar, i compta amb un grup de Facebook, i perfils a Instagram i Twitter. Pròximament els tres partits volen fer un acte públic on presentar la plataforma de debat i deixar que la gent participe, "volem que siga una cosa que supere els partits i que la ciutadania faça eixe espai propi", expliquen.

Tot i que els tres partits estan junts en esta iniciativa, asseguren que no té vinculació amb les eleccions locals que tindran lloc d'ací a sis mesos, i que de moment no s'ha parlat de possibles pactes o acords. Tampoc es mostren reticents a eixa possibilitat, però els tres partits estan ara en procés de primàries i selecció de llista o candidats, i fins que no concloga no sé sap molt bé en qui negociar.