El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Parlem en Josep Manel Francés, Alcalde d'Agres, sobre la VIII Fireta de l'Oli a Agres

En aquesta huitena edició, com a novetat, s'ha fet una exposició i «cata» d'oli de diverses varietats (una d'elles d'oliveres mil·lenàries) a càrrec d'Olis Cuquello, del municipi castellonenc del Baix Maestrat, La Jana. Tot al vídeo.

Agres ha viscut en aquest diumenge 10 de març la seua VIII Fireta de l'Oli, on múltiples comerços exposen els seus productes, posant l'oli com a protagonista, amb l'objectiu de fomentar els productes autòctons de la zona. L'oli és el producte estrela, ja que el cultiu predominant de la zona i, a més, que té un gran valor més enllà de les nostres comarques.

En aquesta huitena edició, com a novetat, s'ha fet una exposició i «cata» d'oli de diverses varietats (una d'elles d'oliveres mil·lenàries) a càrrec d'Olis Cuquello, del municipi castellonenc del Baix Maestrat, La Jana.

ARAMUTIMÈDIA ha visitat Agres per a parlar amb el seu Alcalde, Josep Manel Francés, sobre la fireta i totes de les activitats que ha pogut gaudir tots els agresans i visitants que s'han apropat.