El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Parlem en Josep Manel Francés, Alcalde d'Agres, sobre la VIII Fireta de l'Oli a Agres

En aquesta huitena edició, com a novetat, s'ha fet una exposició i «cata» d'oli de diverses varietats (una d'elles d'oliveres mil·lenàries) a càrrec d'Olis Cuquello, del municipi castellonenc del Baix Maestrat, La Jana. Tot al vídeo.

Agres ha viscut en aquest diumenge 10 de març la seua VIII Fireta de l'Oli, on múltiples comerços exposen els seus productes, posant l'oli com a protagonista, amb l'objectiu de fomentar els productes autòctons de la zona. L'oli és el producte estrela, ja que el cultiu predominant de la zona i, a més, que té un gran valor més enllà de les nostres comarques.

En aquesta huitena edició, com a novetat, s'ha fet una exposició i «cata» d'oli de diverses varietats (una d'elles d'oliveres mil·lenàries) a càrrec d'Olis Cuquello, del municipi castellonenc del Baix Maestrat, La Jana.

ARAMUTIMÈDIA ha visitat Agres per a parlar amb el seu Alcalde, Josep Manel Francés, sobre la fireta i totes de les activitats que ha pogut gaudir tots els agresans i visitants que s'han apropat.