El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Part del carrer José Ribera Montes estarà tallat al trànsit durant juliol i agost

Imatge del 'Pont de les Paules', baix del qual es durà a terme el tall de circulació.

La duració estimada dels treballs és de 8 setmanes, pel que si es compleix el termini, les obres podrien estar finalitzades a l'acabament de l'estiu. 

La circulació per a vehicles i vianants en el carrer José Ribera Montes, al barri de Santa Rosa, sofrirà alteracions amb ocasió de les obres de construcció de l'eix per a ciclistes i vianants. El tall s'efectuarà a partir del pròxim dimarts dia 9 de juliol, i afectarà el tram de José Ribera Montes comprés entre els carrers Joan Fuster i La Miraculosa.

Des de l'Ajuntament comuniquen que "l'itinerari alternatiu se senyalitzarà convenientment per a evitar possibles molèsties als usuaris i facilitar els desplaçaments". En concret, els vehicles que vinguen per Escultor Peresejo-Pont José Luis González en direcció Batoi, deuran baixar per carrer Miraculosa, girar a la dreta per carrer Ibi, a l'esquerra per pujar pel carrer Castalla fins a incorporar-se de nou a Mestre José Ribera Montes. En el cas del trajecte invers, els vehicles des de Ribera Montes, baixaran per Joan de Joanes, i giraran a l'esquerra per Murillo fins a arribar al carrer Castalla on baixaran per girar a l'esquerra per Cronista Jordán per incorporar-se a Escultor Peresejo.

El regidor d'Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, ha destacat que "aquesta obra solucionarà un problema de seguretat i unes reivindicacions de fa molt tems com és el pas per davall del Camí Caseta Madrid, el conegut pont de les Paules".