El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Part del cinqué premi es ven a Alcoi: el 29031

La llibreria d'Oliver 37 ha venut algun dècim per terminal, premiat cadascun amb 6.000 euros. També l'Associació de Veïns de la Zona Nord tasta la grossa amb 10 euros per dècim, perquè acaba en 15 com el segon premi. 

Alguns dècims del cinqué premi, corresponent al 29031, s'han venut a Alcoi, en concret a la papereria Rayas d'Oliver 37. Sacramento Navajas i Gabriel Sempere, mare i fill, estaven molt contents de saber que han repartit pel barri un poc d'alegria. La papereria no és una administració com a tal, i els números que s'han venut han sigut per terminal, així que encara no saben molts dècims s'han repartit en total. Cada dècim comprat ací a Oliver 37 d'Alcoi està premiat amb 6.000 euros. 

El número 29031 ha eixit minuts després de les 10 del matí, i ha estat molt repartit entre Madrid, València, Tarragona, Cantàbria, Màlaga o Tenerife, entre altres. De moment a la província d'Alacant s'han deixat vore aquest premi i el segon, el 21015, que s'ha venut a Pedreguer. També un quint, el 63025, venut íntegrament a El Campello. 

A hores d'ara continua el sorteig de la grossa, però el premi gran encara no s'ha cantat. Com sempre, caldrà esperar a la pedrea, però de moment ja sabem que per exemple a l'Associació de Veïns de la Zona Nord han tocat 100 euros per dècim perquè acaba en 15, com el segon premi.

Feia temps que la grossa no es deixava vore a Alcoi, sense premi els dos últims anys.