El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Participa a “Mujeres, cámara y acción”, el projecte de la Mancomunitat per al 8M

Cartell promocional "Mujeres, cámara y acción" / Mancomunitat l'Alcoià - El Comtat

Podràs formar part d'aquest projecte aportant el teu testimoni fins al 14 de febrer.

La Mancomunitat l'Alcoià- El Comtat junt amb la Mancomunitat de Xarpolar Busca a dones que vulguen participar en un vídeo per reivindicar el paper de la dona en la nostra societat.

La institució de l’Alcoià i El Comtat ha preparat una activitat amb la Mancomunitat dels Xarpolar per posar de manifest el treball de la dona al llarg del temps. La idea darrere de “Mujeres, càmera y acción” és que dones de les nostres comarques reivindiquen a altres dones que en el seu moment no van ser reconegudes pel seu treball. La Mancomunitat vol recopilar vídeos de dones explicant una fotografia antiga en la qual aparega una dona fent faena.

Les regles per a participar són ben senzilles: gravar un vídeo en horitzontal mostrant una fotografia antiga, anterior a l’any 1990, en la que es puga veure a una dona treballant (tant a casa com en una fàbrica, el camp o qualsevol lloc) i que tinga aproximadament un minut de duració. Els vídeos han d’enviar-se al correu electrònic igualtat@lamancomunitat.org o al whatsapp 689 41 82 91 fins al 14 de febrer. El 8 de març Dia Internacional de la Dona Treballadora podrem gaudir d’un vídeo recopilatori amb totes les participants i les històries de compartides. 

Una iniciativa que ens permetrà conéixer a moltes dones del nostre voltant i demostrar que encara que relegades als papers secundaris, les dones també han sigut protagonistes de la història i de l’evolució de la nostra societat.