El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Participa en el II Concurs de cartells per a la Cavalcada de Reis Mags d'Ibi 2019

Cartell 2018
El termini d'admissió d'obres finalitza el 7 de setembre

Ja pots apuntar-te per a participar en el II Concurs de cartells per a la Cavalcada de Reis Mags d'Ibi 2019, fins al 7 de setembre. El guanyador del certamen aconseguirà un premi en metàl·lic de 500 euros.

 ¿Vols guanyar 500 euros?, ¿Tens creativitat i t'agrada dibuixar?, doncs participa en el II Concurs de cartells per a la Cavalcada de Reis Mags d'Ibi 2019 i a banda de guanyar els diners, el teu cartell s'usarà per a publicitar l'esdeveniment festiu d'aqueix any.

Aquest concurs ha estat organitzat per l'Associació Reis Mags d'Ibi, en col·laboració amb l'Ajuntament local. En el concurs poden participar tots els artistes que ho desitgen, excepte el guanyador de l'edició anterior. Es poden presentar un màxim de dues obres originals i inèdites per persona.

La temàtica és de nadal i haurà de figurar el lema “Cavalgata de los Reyes Magos de Oriente. Ibi, 5 de enero de 2019”, amb els escuts de l'Ajuntament i de l'Associació de Reis Mags d'Ibi.

Qui tinga ja una idea del que vol fer, i ho du a terme, hauran d'enviar els seus treballs per correu certificat a l'Associació de Reis Mags d'Ibi: Carrer Empedrat, 1 03440, Ibi, Alacant:

 - En format vertical, sent la seua grandària de 50x70 cms.

 - Imprés i muntat sobre bastidor rígid de les dimensions indicades per a la seua exposició.

 - Amb un lema al dors, que figurarà també en un sobre tancat.

L'autor premiat cedirà tots els drets de còpia, edició, publicació i reproducció a l'associació iberuda, que incorporarà l'obra al seu patrimoni i podrà fer ús d'aquesta.

El termini d'admissió d'obres finalitza el 7 de setembre de 2018 i el jurat lliurarà el premi abans del 27 d'octubre de 2018 i se li comunicarà al/ guanyador/a per correu ordinari o electrònic.

Per a més informació els interessats poden consultar les bases disponibles en la web www.ibi.es