El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Participa en el Pla de Drogodependències i Conductes Addictives d'Alcoi

A què som addictes els alcoians? A substàncies com l'alcohol, les drogues o els tranquil·litzants? O a conductes com el joc en línia o les xarxes socials? L'UPCCA vol fer un diagnòstic de la ciutat i proposa als alcoians fer una enquesta anònima sobre la seua experiència. Et facilitem l'enllaç.

La UPCCA, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives d'Alcoi, vol fer un diagnòstic sobre addiccions i drogodependència a la ciutat, i demana la col·laboració ciutadana per emplenar una enquesta totalment anònima sobre la nostra experiència i el que veiem al nostre voltant. 

Els resultats de l'enquesta s'inclouran dins del IV Pla de Drogodependències i altres Conductes Addictives d'Alcoi. "Perquè el Pla obtinga l'èxit esperat, necessitem comptar amb la implicació i participació de totes i tots els agents sanitaris, socials, educatius, polítics i de seguretat, però també de la ciutadania, tot aportant informació, suggeriments i solucions que redunden en compromisos realitzables i, finalment, en accions que convergisquen en la consecució dels objectius comuns", expliquen des de l'UPCCA.