El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Participa en el X Taller de portals de Betlems de Muro

El taller serà de dilluns a divendres i començarà dilluns dia 10 de setembre i finalitzarà divendres dia 28

Un any més, s'obri el termini per a inscriure's al X Taller de portals de Betlems de Muro que proposa la regidoria de Cultura i Tradicions i com cada any comptarà amb el mestratge d'experts en la matèria.

El taller començarà dilluns 10 de setembre i serà durant cinc dies a la setmana fins divendres dia 28 del mateix mes, en horari de 19.00 h a 21.00 h. Hi haurà un únic nivell, tant per a principiants com per a amateurs.

Qui estiga interessat a participar, el pròxim 31 d'agost hi haurà una reunió informativa a la Sala Pintor Jover del Centre Cultural de la vila de Muro, a les 20,00 h. Es donarà informació sobre la programació del taller i la metodologia, així com de les diferents activitats que enguany volen dur-se a terme en ocasió del desé aniversari del Taller, com ara la possibilitat del muntatge d'un Betlem i/o exposició sobre betlemisme entre el 10 i el 30 de desembre.

Atenció perquè les places són limitades i per a fer la inscripció s’ha de confirmar al correu cultura@vilademuro.net i presentar el full d’inscripció, es podrà descarregar en en el Registre de l’Ajuntament de Muro, abans del 7 de setembre