El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Participa en l'Ambient Solidari del Rotary Club Alcoi Font Roja

Segueix en directe ací la festa final de la setmana del Medi Ambient, i col·labora amb la teua aportació per a comprar aliments frescos per a les persones que més ho necessiten. 

Aquest 5 de juny conclou la Setmana del Medi Ambient organitzada pel Rotary Club Alcoi Font Roja, i que enguany s'ha reconvertit en un 'Ambient Solidari' per a també recaptar diners en una campanya de compra d'aliments per aquells que més ho necessiten. 

A partir de les 17 hores de la vesprada tindrà lloc aquesta festa per internet, en la que es preveu la participació de moltes personalitats de diferents sectors: cultual, social, esportiu, etc. També hi haurà subhastes i sortejos, a més d'altres sorpreses. Pots seguir la festa en directe des d'ací mateix. 

El president el club, Pedro García Belenguer diu que "és una iniciativa ambiciosa que busca complir amb una necessitat sorgida a partir de l'inici de la pandèmia, i un club com rotari com el d'Alcoi Font Roja actua de la manera que té per costum: mobilitzant les nostres idees perquè entre tots puguem evitar que hi haja problemes de fam i desnutrició entre els nostres veïns".