El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Participació lleugerament més baixa a les 14 hores

32 municipis trien nous Ajuntaments a l'Alcoià i el Comtat. Vora 100.000 persones estan cridades a les urnes a les nostres comarques. 

Dia d'eleccions, municipals i europees. A les nostres comarques són 32 els municipis que trien nous Ajuntaments. I en el primer avanç oferit a les 14 hores pel Ministeri de l'Interior hi ha un lleuger descens de participació respecte a les eleccions del 2015. A Alcoi, han votat ja el 39 per cent de l'electorat, quan fa 4 anys a aquesta hora ho havia fet el 42 per cent. En tota la província d'Alacant la baixada també és de tres punts percentuals, amb un 35 per cent de participació. Caldrà esperar al final de la jornada per saber si, com s'ha anunciat en alguna previsió, augmentaria l'abstenció. 

Mentrestant, els diferents candidats de les nostres comarques ja han votat. En la galeria podeu vore els alcaldables de diferents partits i en diferents municipis. Però no sols voten els candidats, hem pogut vore també en Alcoleja a dos dels electors més grans de les comarques: Amparo Catalá, amb 101 anys; i 'El Tío Salvador', amb 98, que exercien el seu dret a vot.